Tens ganes d’ampliar els teus coneixements sobre algun tema en concret? Has acabat ara un llibre i estàs buscant una nova lectura per millorar processos al teu negoci? Revisa la nostra llista de llibres immobiliaris!

Els trobaràs ordenats segons data, de més antic a més actual. No obstant, si no localitzes aquell llibre que estàs buscant, pots fer servir també el nostre cercador que trobaràs a mà dreta d’aquesta pàgina.

MANUAL DEL INVERSOR INMOBILIARIO: CASOS PRÁCTICOS PARA TIEMPOS INCIERTOS
Christian Darder
El llibre definitiu sobre inversió immobiliària d'Alta Rendibilitat
Saber +
COMPRAR PARA GANAR:TU FUTURA VIVIENDA
Christian Darder
El coneixement és poder. I el Sector Immobiliari no anava a allunyar-se d'aquesta premissa. Però un gran poder comporta una gran capacitat de presa de decisions. I no qualsevol tipus de decisions, sinó bones decisions.
Saber +
LAS 7 INVERSIONES INMOBILIARIAS MÁS RENTABLES
Christian Darder
Quin és el moment de vendre un habitatge? I quan interessa més llogar? Cal reformar sempre abans de revendre? I sobretot: a part de la inversió tradicional en habitatge, Existeixen altres mètodes menys coneguts i de gran rendibilitat en el sector immobiliari?
Saber +
CONSEJOS QUE VALEN ORO: PARA INMOBILIARIOS Y OTROS PROFESIONALES DE LAS VENTAS
Pedro Trueba
Consejos que valen oro és un llibre que conté casos pràctics com els que segurament han viscut o enfrontessin en un futur els assessors immobiliaris.
Saber +
SERVICIOS INMOBILIARIOS 360º: EL NEGOCIO INMOBILIARIO NO ES DE INMUEBLES, ES DE PERSONAS
Pedro Trueba
Servicios Inmobiliarios 360º mostra a l'assessor immobiliari situacions pràctiques per a ajudar-lo a millorar en el que fa tots els dies.
Saber +
LAS EXCLUSIVAS: UN FACTOR DE ÉXITO EN LAS OPERACIONES INMOBILIARIAS
Pedro Trueba
En aquest llibre -el tercer de l'autor- se'ns proporciona sistemes i tècniques provades perquè els professionals immobiliaris obtinguin una remuneració atractiva per la important tasca que realitzen en manejar operacions immobiliàries.
Saber +
10 EL ASESOR INMOBILIARIO PERFECTO
Pedro Trueba
Aquest llibre és una guia indispensable per a tot aquell immobiliari que entén la professió com una llarga carrera de fons, en la qual, per a guanyar, haurà de fer coses extraordinàries pels seus clients i les seves comunitats. Llegir-ho és el primer pas cap a l'èxit.
Saber +
LOS AÑOS DE LA CRISIS DE LA VIVIENDA: DE LAS HIPOTECAS SUBPRIME A LA VIVIENDA COLABORATIVA
Sergio Nasarre
Aquest llibre és el resultat de vuit anys de recerca recorrent els més de tretze que portem ja de crisis de l'habitatge, que comença amb la crisi subprime als Estats Units i acaba reclamant un marc legal específic per a l'habitatge, la necessitat de diversificar les seves formes de tinença i fer-les
Saber +
LA EMPRESA DE HOME STAGING DE ÉXITO: RECURSOS PARA CONVERTIR TU PASiÓN POR EL HOME STAGING EN UN NEGOCIO RENTABLE.
Anna García
En aquest volum trobaràs detalls sobre com desenvolupar projectes de home staging amb èxit, trucs per a millorar les fotografies immobiliàries, informació útil sobre com fer pressupostos i contractes per als teus serveis de home staging, els secrets per a aconseguir que et contractin, les claus per
Saber +
DECORACIÓN HOME STAGING
Anna García
És un manual complet, escrit amb molt de carinyo, dirigit a professionals immobiliaris, decoradors, arquitectes, fotògrafs, interioristes, particulars que comercialitzen habitatges i persones interessades en el món de la decoració per a la venda i el lloguer.
Saber +
BRANDING INMOBILIARIO: DESPIERTA AL TITÁN
Alberto Conesa
Aquest llibre et convida a creuar el límit de l'habitual per a destacar-te com líder en el teu mercat, recollir els fruits del teu esforç en un marge de velocitat i temps de vertigen, aconseguint múltiples fonts d'ingressos per al teu negoci.
Saber +
MYDARUMA; INMOAGENDA LA AGENDA INMOBILIARIA
Nello D'Angelo
Aquesta és una agenda especial. Ha estat concebuda especialment per als professionals del sector immobiliari, per a ajudar-los a millorar els seus resultats i convertir-se en assessors immobiliaris d'èxit.
Saber +
PERSONAL SHOPPER IMMOBILIARIO: EL MÉTODO NEXITUM
Helena Gallardo / Jordi Clotet
El Mètode Nexitum constitueix una guia professional per a transitar per la Jungla del mercat Immobiliari. A partir del Mètode Nexitum podem tenir el mapa detallat de la nostra aventura, per a gaudir-la com un camí que condueix al paradís.
Saber +
EL ÁRBOL DE LAS VENTAS. LAS CLAVES PARA CONSEGUIR ÉXITO CIERTO EN TU EMPRESA INMOBILIARIA.
Nello D’Angelo
Aquest llibre explica com funcionen les immobiliàries líder. “El Árbol de las Ventas”, és un sistema perfeccionat i provat amb èxit per un professional d'àmplia experiència i que podràs aplicar en qualsevol mena d'agència i ensenyar a altres membres del teu equip en molt poc temps.
Saber +