Tens ganes d’ampliar els teus coneixements sobre algun tema en concret? Has acabat ara un llibre i estàs buscant una nova lectura per millorar processos al teu negoci? Revisa la nostra llista de llibres immobiliaris!

Els trobaràs ordenats segons data, de més antic a més actual. No obstant, si no localitzes aquell llibre que estàs buscant, pots fer servir també el nostre cercador que trobaràs a mà dreta d’aquesta pàgina.

UNA INTENSA VIDA INMOBILIÀRIA
Luis Alberto Fabra Garcés
Corre l'any 1988. A Saragossa, una família pren la decisió de canviar de vivenda i fer front a la compra d'un nou pis. Les circumstàncies fan que sigui el menor dels germans, que, amb només 18 anys, prengui les regnes i s'ocupi de resoldre situacions inesperades...
Saber +
UNA CIUDAD DE PROFESIONES
Jordi Ludevid
Aquest llibre és una aportació inèdita i original a l'estudi de la professionalitat...
Saber +
INMOBILIARIA TOPO S.A.
Gemma Camblor / Esther Gili
La tardor ha començat i Blas Ratoncio retorna a casa després d'un dels seus llargs viatges exploradors. Ha arribat el moment de preparar-se per a l'arribada del fred i haurà de trobar la manera d'estalviar algunes glans per sobreviure a l'hivern...
Saber +
GIMNASIA INMOBILIARIA: 20 Píldoras para ser un Súper Agente
Gregorio Estévez Pascual
L'objectiu fixat amb el llibre Gimnasia Inmobiliaria és senzill, et revelaré tots els secrets sobre el negoci immobiliari perquè puguis tenir èxit, començant amb poc o res de diners...
Saber +
LAS 7 PUERTAS PARA COMPRAR TU VIVIENDA Y ACERTAR: CONSEJOS Y ESTRATEGIAS DE UN PERSONAL SHOPPER INMOBILIARIO
Jordi Clotet
Gairebé totes les persones, en algun moment de la nostra vida, ens enfrontem a l'aventura de seleccionar i comprar un habitatge. Cosa que pot ser una vivència apassionant o un malson, especialment quan no es coneixen els innombrables factors que influeixen...
Saber +
AMP IMMOBILIÀRIA: 10 CLAUS PER TENIR UNA ACTITUD MENTAL POSITIVA (AMP) I SUPERAR ELS MOMENTS DE CRISI
Nello D’Angelo
Si tens una agència, ets agent o treballes al món immobiliari aquest llibre és per a tu. No conec el teu entorn concret, però et puc dir una cosa: el teu èxit o el teu fracàs no depenen de les circumstàncies externes, sinó com les afrontes.
Saber +
EL ASESOR INMOBILIARIO DEL SIGLO XXI
Miguel Ángel Herrera Santana
El llibre es basa en l'experiència i els coneixements adquirits a través dels més de 20 anys d'experiència al sector.
Saber +
MANUAL DE TRABAJO DE UN ASESOR INMOBILIARIO
Jofre Coll
El llibre suggereix i proposa idees, i ofereix consells, que permeten afrontar el dia a dia al sector immobiliari. Diu Victor Küppers, a la contraportada del llibre: “pràctic, útil i molt realista, imprescindible per a tots els professionals del sector immobiliari”.
Saber +
MÉTODO RIVERO: GANA DINERO INVIRTIENDO EN EL MERCADO INMOBILIARIO SIN ACTIVOS NI AHORROS PREVIOS
César Rivero
Totes les claus per guanyar diners al sector immobiliari Amb divuit anys, César Rivero treballava a Pans & Company guanyant tres-cents euros al mes i sense cap pla de futur.
Saber +
REVOLUCIÓN PROPTECH: UNA REFLEXIÓN SOBRE LA TRANSFORMACIÓN E INNOVACIÓN EN EL MERCADO INMOBILIARIO
Vicenç Hernández Reche, Anna Puigdevall Sagrera, Gustavo Adolfo López Pecho
Les empreses amb un ADN disruptiu innoven amb gran rapidesa per guanyar quota de mercat i avançar-se als competidors, que segueixen atrapats en models més convencionals i lents...
Saber +
MYDARUMA; INMOAGENDA LA AGENDA INMOBILIARIA (Edición 2022)
Miguel Ángel Herrera Santana
Aquesta és una agenda especial. Ha estat concebuda especialment per a tu que captes i vens en el sector immobiliari, per a ajudar-te a millorar els teus resultats i convertir-te en assessor/a immobiliària d'èxit.
Saber +
EL LENGUAJE SECRETO DE LAS CASAS
Lola C. Belmonte
Aquest llibre respon en clau sistèmica als problemes que les cases solen donar, cal tenir en compte que la casa és com un mirall dels seus amos, i una vegada que arriba el moment dels canvis sorgirà la pregunta.
Saber +
LO QUE HE APRENDIDO DEL LIDERAZGO
Gerard Duelo
Després d'haver presidit i liderat aventures, projectes, negocis, empreses, partits, associacions, federacions, confederacions, col·legis professionals i consells nacionals, en sobrepassar els setanta anys Gerard Duel o Ferrer sap que el que compte en la vida no és el mer fet d'haver viscut...
Saber +
ROCK & BRAND
Pere Maymi
Rock&Brand és un llibre destinat a tot aquell lector que senti curiositat i vulgui aprendre sobre les disciplines del màrqueting i branding des d'un llenguatge pla i sense complexitats. Un relat sincer que usa les principals cançons i bandes de la història del Rock...
Saber +
ESTRATEGIAS EN EL MUNDO INMOBILIDARIO: DÓNDE Y CUÁNDO COMPRAR, QUÉ CONSTRUIR Y CÓMO VENDER, INCLUSO EN ÉPOCA DE CRISIS
Enrique Bueno
El mercat immobiliari té unes regles que si es compleixen tots els agents que intervenen arriben màxims beneficis, mentre que si s'ignoren s'arriba a tenir pèrdues o ingressos més ajustats. Conèixer aquestes regles només s'aconsegueix observant el comportament de la resta d'agents.
Saber +
2018 a 2023 EL MEJOR MOMENTO PARA COMPRAR O INVERTIR EN UNA CASA
Adrián Barbudo
Per què és un bon moment per a comprar o invertir en una casa? En aquest llibre l'autor explica el moment en el qual es troba el sector immobiliari a Espanya...
Saber +
DEL NEGOCIO INMOBILIARIO A LA INDUSTRIA: CÓMO GESTIONAR UN SECTOR EN CRISIS
Mikel Echavarren
El sector inmobiliario tiene un carácter transversal que afecta a múltiples sectores de la economía española ya que es una de las principales formas de ahorro de la población, atrae la inversión de fondos institucionales y privados, es también un recurso significativo de las administraciones...
Saber +
LOS SECRETOS DE LA INVERSION INMOBILIARIA: EL CAMINO HACIA LA LIBERTAD FINANCIERA
Felipe Yaluff Portilla
Vols convertir-te en un inversor immobiliari? Saps que pots pagar la quota de l'acte nou? El valor mensual del teu habitatge, o potser, partir per cobrir el cafè que et prens cada matí. Tot això gràcies a les teves inversions.
Saber +
HISTORIAS DE UN AGENTE INMOBILIARIO
Jacobo Armero
Aquesta és la història d'un arquitecte que, obligat per la crisi financera global, no té més remei que reciclar-se.
Saber +
COVID-19: LAS PROPTECH VS LOS TIBURONES DEL REAL ESTATE
Mónica Elizabeth Pagano
Aquest llibre explica l'experiència de l'autora com a corredora immobiliària, en països com l'Argentina, Espanya i Itàlia. Una visió jove i femenina que et portarà a conèixer la professió des de la consultoria immobiliària a la revolució tecnològica.
Saber +
MANUAL DEL INVERSOR INMOBILIARIO: CASOS PRÁCTICOS PARA TIEMPOS INCIERTOS
Christian Darder
El llibre definitiu sobre inversió immobiliària d'Alta Rendibilitat
Saber +
COMPRAR PARA GANAR:TU FUTURA VIVIENDA
Christian Darder
El coneixement és poder. I el Sector Immobiliari no anava a allunyar-se d'aquesta premissa. Però un gran poder comporta una gran capacitat de presa de decisions. I no qualsevol tipus de decisions, sinó bones decisions.
Saber +
LAS 7 INVERSIONES INMOBILIARIAS MÁS RENTABLES
Christian Darder
Quin és el moment de vendre un habitatge? I quan interessa més llogar? Cal reformar sempre abans de revendre? I sobretot: a part de la inversió tradicional en habitatge, Existeixen altres mètodes menys coneguts i de gran rendibilitat en el sector immobiliari?
Saber +
CONSEJOS QUE VALEN ORO: PARA INMOBILIARIOS Y OTROS PROFESIONALES DE LAS VENTAS
Pedro Trueba
Consejos que valen oro és un llibre que conté casos pràctics com els que segurament han viscut o enfrontessin en un futur els assessors immobiliaris.
Saber +
SERVICIOS INMOBILIARIOS 360º: EL NEGOCIO INMOBILIARIO NO ES DE INMUEBLES, ES DE PERSONAS
Pedro Trueba
Servicios Inmobiliarios 360º mostra a l'assessor immobiliari situacions pràctiques per a ajudar-lo a millorar en el que fa tots els dies.
Saber +
LAS EXCLUSIVAS: UN FACTOR DE ÉXITO EN LAS OPERACIONES INMOBILIARIAS
Pedro Trueba
En aquest llibre -el tercer de l'autor- se'ns proporciona sistemes i tècniques provades perquè els professionals immobiliaris obtinguin una remuneració atractiva per la important tasca que realitzen en manejar operacions immobiliàries.
Saber +
10 EL ASESOR INMOBILIARIO PERFECTO
Pedro Trueba
Aquest llibre és una guia indispensable per a tot aquell immobiliari que entén la professió com una llarga carrera de fons, en la qual, per a guanyar, haurà de fer coses extraordinàries pels seus clients i les seves comunitats. Llegir-ho és el primer pas cap a l'èxit.
Saber +
LOS AÑOS DE LA CRISIS DE LA VIVIENDA: DE LAS HIPOTECAS SUBPRIME A LA VIVIENDA COLABORATIVA
Sergio Nasarre
Aquest llibre és el resultat de vuit anys de recerca recorrent els més de tretze que portem ja de crisis de l'habitatge, que comença amb la crisi subprime als Estats Units i acaba reclamant un marc legal específic per a l'habitatge, la necessitat de diversificar les seves formes de tinença i fer-les
Saber +
LA EMPRESA DE HOME STAGING DE ÉXITO: RECURSOS PARA CONVERTIR TU PASiÓN POR EL HOME STAGING EN UN NEGOCIO RENTABLE.
Anna García
En aquest volum trobaràs detalls sobre com desenvolupar projectes de home staging amb èxit, trucs per a millorar les fotografies immobiliàries, informació útil sobre com fer pressupostos i contractes per als teus serveis de home staging, els secrets per a aconseguir que et contractin, les claus per
Saber +
DECORACIÓN HOME STAGING
Anna García
És un manual complet, escrit amb molt de carinyo, dirigit a professionals immobiliaris, decoradors, arquitectes, fotògrafs, interioristes, particulars que comercialitzen habitatges i persones interessades en el món de la decoració per a la venda i el lloguer.
Saber +
BRANDING INMOBILIARIO: DESPIERTA AL TITÁN
Alberto Conesa
Aquest llibre et convida a creuar el límit de l'habitual per a destacar-te com líder en el teu mercat, recollir els fruits del teu esforç en un marge de velocitat i temps de vertigen, aconseguint múltiples fonts d'ingressos per al teu negoci.
Saber +
MYDARUMA; INMOAGENDA LA AGENDA INMOBILIARIA
Pere Maymi
Aquesta és una agenda especial. Ha estat concebuda especialment per als professionals del sector immobiliari, per a ajudar-los a millorar els seus resultats i convertir-se en assessors immobiliaris d'èxit.
Saber +
PERSONAL SHOPPER IMMOBILIARIO: EL MÉTODO NEXITUM
Helena Gallardo / Jordi Clotet
El Mètode Nexitum constitueix una guia professional per a transitar per la Jungla del mercat Immobiliari. A partir del Mètode Nexitum podem tenir el mapa detallat de la nostra aventura, per a gaudir-la com un camí que condueix al paradís.
Saber +
EL ÁRBOL DE LAS VENTAS. LAS CLAVES PARA CONSEGUIR ÉXITO CIERTO EN TU EMPRESA INMOBILIARIA.
Nello D’Angelo
Aquest llibre explica com funcionen les immobiliàries líder. “El Árbol de las Ventas”, és un sistema perfeccionat i provat amb èxit per un professional d'àmplia experiència i que podràs aplicar en qualsevol mena d'agència i ensenyar a altres membres del teu equip en molt poc temps.
Saber +