Corre l’any 1988. A Saragossa, una família pren la decisió de canviar de vivenda i fer front a la compra d’un nou pis. Les circumstàncies fan que sigui el menor dels germans, que, amb només 18 anys, prengui les regnes i s’ocupi de resoldre situacions inesperades.

Va ser la primera operació de Luis Alberto Fabra Garcés i l’inici d’un camí sembrat de moltes decisions de naturalesa immobiliària. Va ser també el naixement d’una passió que marcaria el seu futur, una trajectòria que travessa la gran crisi immobiliària i financera espanyola, a la primera dècada dels anys 2000.

A cavall entre l’autobiografia, el retrat social i la crònica de l’evolució del sector a Espanya les darreres dècades, Una intensa vida immobiliària és una història de creixement personal i professional, un relat sobre la gestació d’una personalitat inversora orientada, des de la joventut, al sector immobiliari.

Una lectura amena per a qualsevol que vulgui aprofundir en l’evolució del mercat immobiliari espanyol de la mà d’un dels seus coneixedors més grans.

Una manera molt personal de reflexionar sobre allò viscut i prendre impuls per emprendre nous desafiaments… immobiliaris