Viure significa, essencialment, prendre decisions.
Aquest llibre concentra la mirada en una de les decisions més emocionants i decisives que la majoria de les persones compartim en algun moment de la nostra vida: comprar un pis.
El Mètode Nexitum constitueix una guia professional per a transitar per la Jungla del mercat Immobiliari. A partir del Mètode Nexitum podem tenir el mapa detallat de la nostra aventura, per a gaudir-la com un camí que condueix al paradís.
El més útil: ens ofereix unes tècniques per a pautar els nostres somnis i dotar-los de força per a fer-los realitat. El més sorprenent: ens presenta la figura dels Personal Shoppers Immobiliaris.
El millor: ens explica amb un llenguatge senzill, prescindint de tecnicismes, les claus per a una bona decisió en la compra d’un pis.
Es tracta d’una lectura apassionant per a les persones que s’enfronten al moment precís de reflexió prèvia a la cerca d’un pis, quan s’analitzen alternatives de compra, pensant en la decisió final.
Aquest petit manual és també la presentació d’una professió encara poc coneguda en la nostra geografia: els Personal Shoppers Immobiliaris, els professionals que es sumaran a l’expedició personal del comprador, oferint-li coneixements, metodologia, acompanyament, seguretat, capacitat d’acció i rapidesa.