Totes les claus per guanyar diners al sector immobiliari

Amb divuit anys, César Rivero treballava a Pans & Company guanyant tres-cents euros al mes i sense cap pla de futur. Set anys després, és al capdavant d’una de les empreses més reeixides del sector immobiliari a Espanya, pionera en la tècnica del house flipping al nostre país.

En aquest llibre ens comparteix la seva història i el nou mètode que l’ha ajudat a assolir l’èxit, perquè tu també ho puguis aconseguir. A través de les seves pàgines descobriràs en què consisteix la tècnica del house flipping i coneixeràs tots els passos que has de seguir per realitzar una inversió reeixida al món immobiliari, des del primer estudi de mercat fins a la firma final a la notaria. A més, al final de cada capítol trobaràs una sèrie d’exercicis amb què podràs anar assentant tots els coneixements que adquirisques durant la lectura.

Deixa de veure els diners com el causant de tots els mals i aprèn a veure’ls com el que realment és: una eina que t’ajudarà a construir la vida extraordinària que et mereixes. I és que l’important no és quant guanyes, sinó com ho guanyes i què hi fas.