El llibre suggereix i proposa idees, i ofereix consells, que permeten afrontar el dia a dia al sector immobiliari

Diu Victor Küppers, a la contraportada del llibre: “pràctic, útil i molt realista, imprescindible per a tots els professionals del sector immobiliari”. No hi ha cap resum millor per al text escrit pel periodista i l’autor Jofre Coll i Balart, titulat “Manual de treball d’un assessor immobiliari”, publicat per Edicions Salòria. El llibre, ja és a la venda.

El professional recull al centenar de pàgines d’aquest el seu primer llibre una sèrie de consells per abordar amb èxit el treball diari com a agent comercial del sector. Amb escriptura senzilla i fàcil de comprendre, Coll revela des de la seva pròpia experiència, com cal afrontar els principals tràmits de compravenda d’un immoble, com cal presentar la documentació o com, per exemple, s’hauria de tractar un futur client. Però són molts més aspectes els que tracta. És un llibre ple d’assessorament per a tot tipus de professionals del ram, principalment per a tots aquells que s’iniciïn al sector. “Si entre aquests fulls trobes un sol punt que et pugui ajudar a treballar millor, em dono per immensament satisfet”, escriu l’autor.

A la part final, el llibre inclou una sèrie d’escrits de les màximes autoritats al sector immobiliari que descriuen els seus inicis i dibuixen el perfil del que consideren el bon agent immobiliari.

“Manual de treball d’un assessor immobiliari” està redactat en castellà, amb la idea d’arribar al mercat hispà parlant, que té en projecte, ben aviat, sortir també en format eBook i que en un futur no gaire llunyà projecta la seva traducció al català , davant la demanda existent.