Vols convertir-te en un inversor immobiliari?
Saps que pots pagar la quota de l’acte nou? El valor mensual del teu habitatge, o potser, partir per cobrir el cafè que et prens cada matí. Tot això gràcies a les teves inversions.
El mercat ofereix diferents negocis de propietats que apunten a diferents maneres d’obtenir ingressos. Cada camí comporta una anàlisi teòrica i numèrica, que sobre la base del nostre ingrés, ens acosta a una millor qualitat de vida i en definitiva, a complir els nostres somnis.

T’imagines tenint molts departaments? Guanyar diners sense haver de treballar directament, sense invertir temps?
Dins del llibre trobaràs eines valuoses i consells, que tota persona ha de conèixer abans d’invertir els seus diners. Al seu torn, et proveirà de perspectiva, visió i estratègia per a entendre com funciona el negoci de les propietats, i on entres tu com a inversora.
El coneixement minimitza el risc, projecta escenaris i assegura uns certs resultats. És més fàcil invertir molts diners sabent què fer, que invertir poc sense saber a on anirà a parar.

Tens por d’invertir en propietats? Has escoltat males experiències sobre el tema?
És normal, es requereix alta força i convicció per a fer aquest primer pas. Amb aquest llibre aclariràs els teus dubtes. T’ompliràs d’energia i et convertiràs en inversor immobiliari, obtenint tots els beneficis associats que et mereixes.
Si és que t’envoltes de persones que critiquen però no han fet res en concret, és hora que canviïs el teu entorn, inverteixis en la teva educació financera, millors les teves habilitats comercials i emprenguis en l’aventura de ser inversor immobiliari, i poder aconseguir la tan anhelada llibertat financera.
Amb aquest llibre aprendràs a construir actius sòlids de renda, que aportin un ingrés extra que et permeti decidir com utilitzar el teu temps, obtenir guanys i acosta’t als teus somnis.
El llibre best seller Els Secrets de la Inversió Immobiliària, es posiciona com el referent en matèria de negocis de propietats a Llatinoamèrica, on ha inspirat a milers de persones a tornar-se inversores, fer el pas i adquirir el seu primer (o pròxim) immoble, gaudir dels seus guanys de rendes i també de la seva plusvàlua.


EL FUTUR ÉS ARA.
Què esperes a començar?