Gairebé totes les persones, en algun moment de la nostra vida, ens enfrontem a l’aventura de seleccionar i comprar un habitatge. Cosa que pot ser una vivència apassionant o un malson, especialment quan no es coneixen els innombrables factors que influeixen tècnicament, econòmicament i emocionalment en el procés d’adquisició d’un immoble.

Jordi Clotet sintetitza en aquest llibre tot allò que ha après en més de trenta anys d’experiència al sector: un coneixement d’alt valor que permet ampliar consciència i aprendre per transitar aquest procés amb èxit. Definir objectius, elaborar un pressupost realista en funció de capacitats financeres, explorar el mercat, o negociar les millors condicions de la compravenda, entre d’altres anàlisis i reflexions de valor.

Aquí trobaràs una guia amena, transparent i il·lustrada amb casos reals, que et permetrà comprendre amb més profunditat totes les variables que intervenen en la cerca i l’adquisició d’un habitatge per gaudir de cada etapa del procés fins a trobar la llar més adequada per a cada persona.

Com diu l’autor, el mercat immobiliari sembla una selva perillosa, però si saps com moure’t-hi l’expedició pot ser fins i tot divertida. Si vols que el procés d’adquirir el teu habitatge contribueixi més a la teva felicitat que als teus dubtes i angoixes necessites conèixer les eines, els procediments i les actituds que contribuiran a una bona compra. Obre aquest llibre i prepara’t a creuar les set portes que donen accés a la casa dels teus somnis.