L’objectiu fixat amb el llibre Gimnasia Inmobiliaria és senzill, et revelaré tots els secrets sobre el negoci immobiliari perquè puguis tenir èxit, començant amb poc o res de diners. En aquest llibre es presenten recomanacions per als que vulguin iniciar-se com Agents Immobiliaris; i per als que estan en actiu no es pretén resoldre els seus problemes, sinó ser-los d’utilitat quan els enfrontin. Compartiré amb vosaltres el que funciona en un proper curs 😉

Per a mi ha estat un plaer ensenyar a persones que avui són grans Agents Immobiliaris per iniciar una carrera d’excellent present i futur… i fer-ho de manera ràpida i permetre que es repeteixi aquesta experiència amb facilitat i senzillesa.

El propòsit central de Gimnasia Inmobiliaria és que aprenguis com generar alts ingressos apalancant-te de la infraestructura que et brinda el mercat immobiliari.

No t’imagines la quantitat de gent que vol emprendre en aquest negoci, però no saben com fer-ho, però sí saben que amb aquest negoci es pot obtenir la veritable llibertat financera perquè pots generar ingressos per sobre dels 5.000 €, 10.000 €, 20.000 € o més, per cada operació que facis, això podria ser el teu ingrés setmanal, quinzenal, mensual, bimestral, trimestral, o fins i tot semestral, ¿WhyNot?

Buscant aquest fi, he creat aquestes 20 píndoles de manera senzilla i assumibles, per ajudar-te a desenvolupar les teves activitats de la millor manera possible. M’he passat quatre dècades de vendes, administració i formació en el sector immobiliari abans d’arribar a definir i organitzar de manera coherent els aspectes fonamentals d’aquest negoci, cosa que tu amb la lectura d’aquest llibre, ja no tindràs la necessitat de fer.

Amb Gimnasia Inmobiliaria tu podràs iniciar-te o continuar desenvolupant la teva carrera, utilitzant les mateixes tècniques que han portat a un sinnúmero d’Agents Immobiliaris a l’èxit personal i professional en mercats que, sens dubte, cada dia es mostren més competitius.

En els últims anys s’estan donant canvis importants en el sector immobiliari. Entre ells destaca la digitalització i la millora en la professionalitat en el sector i les exigències de propietaris i compradors. Ambdós exigeixen als Agents Immobiliaris el més complet coneixement disponible i una veritable dedicació al servei de les persones. Per això, poden formar-se a través de múltiples canals i dels cursos oferts per les immobiliàries, portals immobiliaris i organitzacions del sector.

Felicitats per haver decidit convertir-te en un Súper Agent Immobiliari i voler estar entre els millors.