QUE ÉS UNA CONSTEL·LACIÓ IMMOBILIÀRIA?

Aquest llibre respon en clau sistèmica als problemes que les cases solen donar, cal tenir en compte que la casa és com un mirall dels seus amos, i una vegada que arriba el moment dels canvis sorgirà la pregunta

Què fer amb la casa? A la teva casa o en la meva? La venda, les herències, cases buides, mudances, un repàs per les situacions més habituals, aportant la visió sistèmica o solució sistèmica a cadascuna d’elles
Pot ser que, en algun moment de la teva vida, o pot ser que ja l’hagis fet, arribes a aquesta pregunta. Què fem amb la casa?

Pot ser, perquè siguis fill o nét i has heretat la casa dels teus pares o dels teus avis. El problema de les herències pot convertir-se en un problema de llarga durada si algú no el remeia, haver d’arribar a les denúncies i a la justícia no és el millor en cap cas, ni és plat de gust per a ningú. En aquest cas les constel·lacions poden ser considerades una espècie de mediació i una ajuda a resoldre la situació de la millor forma per a tots.
Pot ser perquè et mudis de casa, i una mudança és a vegades un daltabaix en la vida de les persones. He tingut unes quantes, per això t’entenc. Poden ser molt més fàcils.
Pot ser que estiguis pensat a anar-te a viure amb algú, la teva parella, aquí la pregunta és on: A la teva casa o en la meva? Potser creus que aquesta decisió és indiferent per al teu benestar i salut, però també hi ha una sistèmica que afecta en aquest cas. És millor tenir-la en compte. Pot ser que vives de lloguer o que tu mateix estiguis pensant a llogar la teva casa. Coneixes els perills del lloguer per a inquilins i amos? I Com prevenir-los?

I pot ser que l’únic problema que et preocupa és la venda, l’estàs fent pel teu compte, però s’allarga molt. Ja no saps què fer, ni que passa, fins arribem a pensar que hi ha cases invendibles De veritat? Trobem respostes per a això. He classificat tres tipus de cases, cases de sang, cases guaridores i cases missió. Si les més difícils, però no invendibles.
Incloc també casos solucionats, casos impossibles encara i diferents situacions de les tantes que poden donar-se.

Què s’aconsegueix constelando? Conèixer la veritable causa del problema i des d’aquí actuar amb més probabilitats d’èxit.
A vegades el resultat de la Constel·lació és que la venda s’accelera, que alguna cosa que portava anys embussat es resolgui en pocs mesos o en un mes.
A vegades el resultat per a la persona és comprendre que la venda no és la millor solució, que la solució és una altra, o que es requereix un pas abans i això també és un èxit per a la persona.
A vegades el resultat és que la persona mateixa arriba a la conclusió que en realitat no desitja aquesta venda, i pot fer la seva vida.

A vegades es resolen problemes familiars que la casa està demanant que siguin vists, i que estan per sobre de la venda, moltes són les causes i moltes les diferents solucions.
I finalment si ets aquí perquè ets professional, també hi ha un tresor per a tu en aquest llibre, conèixer millor als teus clients i poder manejar les teves vendes des d’una altra visió i des d’ella tenir l’avantatge de poder vendre en menys temps.