El COVID-19 va posar al món sencer i a l’economia mundial de genolls, les Proptechs o startups que giren entorn de les tecnologies disruptivas com la intel·ligència artificial, la blockchain, l’eficiència energètica, drons, robòtica, big data i realitat virtual van resultar en aquest període, un antivirus aplicat a tots els sectors.
Des de l’educació a la comunicació, del sector científic al sector sanitari, del turisme al
comerç, de l’agricultura a la borsa de valors i l’aviació i amb ells el sector bancari
i immobiliari.
En aquest llibre t’explicaré la meva visió, que va succeir abans i el que crec que succeirà després del Coronavirus 2020 en el Real Estigues, perquè les Proptechs ja feien força per a renéixer molt abans del COVID.

Aquest llibre explica l’experiència de l’autora com a corredora immobiliària, en països com l’Argentina, Espanya i Itàlia. Una visió jove i femenina que et portarà a conèixer la professió des de la consultoria immobiliària a la revolució tecnològica. Obtindràs una visió completament renovada del que succeeix i succeirà en el sector immobiliari amb l’arribada de les noves tecnologies com la Blockchain i el Big data. Un llibre que et porta a recórrer 15 anys d’experiència, entre la consultoria b2b al nou món de les Proptechs. Aquests nous genis que canviaran un sector a 360è