Christian Darder. Nascut a Mallorca, s’ha criat a Salamanca, per a després viure uns anys a Madrid i París, on va estudiar enginyeria industrial. Des de fa un temps està més basat en Barcelona. Apassionat des de petit per la inversió immobiliària, per tradició familiar, des dels 21 anys es va començar a interessar per mètodes més innovadors i rendibles d’inversió, aplicats en USA. Després d’anar realitzant diverses inversions d’alta rendibilitat pel seu compte, combinades amb el seu treball en una multinacional tecnològica americana, i començant a la ciutat de Barcelona, va decidir llançar-se a crear una formació literària “precisa, concreta i innovadora” en castellà, al no haver-la trobat mai en els seus inicis.


Es tractava de donar totes les dades, fórmules i mètodes possibles, en el menor nombre de pàgines necessari, i amb una prosa amena i fàcil de llegir. Actualment els seus llibres han tingut un gran acolliment per milers de lectors a Espanya i Llatinoamèrica, i porten més de 3 anys en el top 3 de vendes de Amazon, destacant el Best-seller “Les 7 Inversions Immobiliàries Més Rendibles”.


En paral·lel, Christian Darder és fundador d’arlanzacapital.com, un projecte que reuneix el mateix temps d’una banda “Arlanza Real Estate Academy”, amb un programa de formació online de 8h dedicat exclusivament a la inversió immobiliària d’alta rendibilitat (canvis d’ús, lloguer per habitacions, promoció immobiliària, negociació a la baixa en compres, fix&Flips…) i un programa de consultoria d’inversió personalitzada; i d’altra banda “Arlanza Investors’ Club” on, accedint per invitació, es plantegen oportunitats d’inversió conjunta amb un grup d’inversors habituals, en diversos punts de la geografia espanyola, focalitzant a Madrid i Barcelona.