“Manual de l’Inversor Immobiliari: Casos pràctics per a Temps Incerts”, és el llibre definitiu sobre inversió immobiliària d’Alta Rendibilitat. Elaborat inicialment com un manual per a ús propi de l’autor, ha estat transformat en un didàctic llibre que cobreix 360 graus tots els conceptes i maneres d’actuació que tot inversor o comprador d’habitatge ha de conèixer per a tenir èxit assegurat i grans retornos.no només cobreix tots els aspectes des de com comprar a bons preus, com vendre o llogar amb les millors estratègies…. Sinó que a més s’endinsa en com actuar en temps de crisi (protegint actius i donant tècniques per a adquirir oportunitats d’or), com manejar les emocions en els processos de compra i venda (es parla poc d’això, però fa perdre molts diners a molta gent).

I a més: cobreix una sèrie de casos pràctics: Basant-se en el model de casos desenvolupat per Harvard per als seus màsters en negocis, El Manual de l’Inversor Immobiliari analitza d’un en un diversos casos d’inversió d’alta rendibilitat.Des de les característiques fins a les preguntes a fer-se i a fer, els càlculs necessaris, les recerques prèvies segons la mena d’operació, els contactes i habilitats socials necessaris per a sortir airós, com calcular una oferta màxima per una compra… I molt més. La pràctica fa al mestre.

I gràcies a aquest llibre, es poden practicar inversions d’alta rendibilitat, abans d’executar-les en la pràctica.Sens dubte, Manual de l’Inversió Immobiliari és una disrupció en el món de la literatura d’Inversió d’alta rendibilitat, en formar d’una forma amena i suportable al perfecte Inversor. Ja sigui particular o professional.Després de l’èxit de “Les 7 Inversions Immobiliàries Més Rendibles, amb milers de còpies venudes”, “Manual de l’Inversor Immobiliari” és la lectura obligada per a tots els que busquen protegir i ampliar el seu patrimoni per sobre dels retorns comuns.