És curiós veure com la compra d’un habitatge pot desencadenar resultats totalment diferents segons es faci d’una forma o una altra: des de produir ingents quantitats de diners fins a provocar desnonaments i autèntics drames personals.

Sempre sorprèn analitzar els casos de persones que generen riquesa gràcies al sector immobiliari i que aconsegueixen un nivell d’ingressos passiu que els permet no dependre de cap activitat professional.

Però Quina diferència a aquestes persones, de les quals sofreixen per haver incorregut en una compra que els va sortir malament?

En dues paraules: coneixement i decisions.

El coneixement és poder. I el Sector Immobiliari no anava a allunyar-se d’aquesta premissa. Però un gran poder comporta una gran capacitat de presa de decisions. I no qualsevol tipus de decisions, sinó bones decisions.

La realitat és que sembla bastant estesa la creença que “comprar una casa és una empresa sense risc”, i la majoria de les persones compren un habitatge com si d’uns pantalons es tractés.

“M’agrada?”
“M’aconsegueix el meu pressupost?”
“ Llavors, la compro.”

La rendibilitat comuna que experimenta un comprador mitjà oscil·la entre el 2 i el 5% net anual.

L’altra realitat és que, per a elaborar aquest llibre, ens hem entrevistat amb nombrosos inversors, amb rendibilitats d’entre el 15 i el 30% anual, i fins i tot més.

Aprèn a crear riquesa amb la compra de la teva casa. Una bona compra serà el primer pas per a assegurar-te llibertat financera.

Ja sigui perquè estàs pensant a comprar una propietat, o perquè coneixes a algú que ho està fent, aquest llibre és la guia definitiva per a optimitzar la teva inversió i llançar-te a la llibertat financera i els ingressos passius.

Mitjançant 10 capítols ben estructurats, i precisos, “Comprar per a Guanyar: El teu Futur Habitatge” explica al lector tot el que ha de saber per a llançar-se a la compra, sempre buscant a obtenir la Màxima rendibilitat possible.