Vicenç Hernández Reche (Barcelona, ​​1977) és economista, PhD en Psicologia Econòmica, MBA per Esade i PDG per IESE. Entre molts altres càrrecs, és CEO de Tecnotramit, president de l’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya (AIC), president de l’Associació API Nacional i membre honorífic del Consell Superior Europeu de Doctors (CONSEDOC). És inversor i membre del Comitè Assessor i de Direcció de diverses empreses del món proptech, fintech i de la consultoria. Així mateix, és professor associat de diferents universitats i escoles de negocis a Espanya i Llatinoamèrica, on imparteix classes i conferències sobre direcció estratègica, finances i economia conductual.

Anna Puigdevall Sagrera (Barcelona, ​​1968) és llicenciada en Ciències Físiques, postgraduada en Direcció General per la UOC, i posseeix dos mestratges, una en Màrqueting i Auditoria Informàtica i una altra en Direcció d’Empreses de Serveis per Esade. Actualment és la directora general de l’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya (AIC) i de l’Associació API Nacional. Ha dirigit una start-up tecnològica del sector visual i ha combinat la seva activitat empresarial amb la docència universitària.

Gustavo A. López Pecho (Barcelona, ​​1974) és diplomat en Ciències Empresarials. Actualment és COO de l´Associació d´Agents Immobiliaris de Catalunya (AIC) i de Tecnopi, empresa dedicada a oferir serveis als agents immobiliaris. Així mateix, és fundador i director del projecte www.mapaproptech.com, referència a Espanya de l’ecosistema proptech per a agents immobiliaris, i està considerat un dels influencers més importants de proptech a Espanya